logo Lavier

LAVIER

NATUURLIJK VOOR JOUW DIERLaviers dierverzorging aan huis


Zoek je een oppas voor je miauwende viervoeter, fluffy konijntje of ander harig, geschubt of donzig huisdier en wil je hem of haar goed verzorgd achter laten in zijn eigen veilige omgeving?

Lavier zorgt met liefde voor je huisdier(en), zodat zij zo min mogelijk stress ondervinden tijdens de afwezigheid. Zeker katten kunnen moeilijk omgaan met veranderingen en kunnen een periode in een pension als zeer stressvol ervaren. Wij bieden dierverzorging aan huis en geven ze de zorg die ze nodig hebben, uiteraard afgestemd op jullie wensen.

Eten, drinken, spelen, knuffelen, even een frisse neus halen? Alles kan binnen de veiligheid van zijn eigen huis.Hersenwerk vinden we ook erg belangrijk! Bij hersenwerk oftewel puzzelen worden katten mentaal uitgedaagd en geeft het ook een leuke afwisseling in het dagelijkse ritme. We zorgen regelmatig voor nieuwe spelletjes. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je kat geïnteresseerd is in snoepjes om mee te spelen. Mocht de kat om gezondheidsredenen op dieet staan kunnen we hier ook in meedenken!


Tarieven:

Voor de dierverzorging hebben we verschillende pakketten samengesteld om je een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn.

Berglavendel pakket:

In dit pakket komen we iedere dag 15 minuten bij je langs voor de verzorging van je huisdier. Dit is inclusief dagelijkse korte schoonmaak van de bak of kooi, vers eten en drinkwater en een korte check of alles verder goed gaat. Exclusief overige extra’s in huis. Dit pakket is met name interessant als je een kortere periode van huis bent en voor zeer schuwe of non-gedomesticeerde dieren, zoals reptielen die minder sociaal contact wensen, omdat er weinig tijd is voor een knuffel of spelletje.

Tarief voor 15 minuten: vanaf € 12,50 voor maximaal 2 huisdieren.

Spijklavendel pakket:

In dit pakket komen we 30 minuten per dag langs en krijgen de dieren naast bovenstaande ook extra knuffel- en speeltijd. Verder zorgen we voor verrijking, zoals hersenwerkjes. Verzorging van de planten, containers binnen- en buiten zetten en 1x per week stofzuigen is ook inbegrepen in dit pakket.

Tarief voor 30 minuten: vanaf € 16,00 voor maximaal 2 huisdieren.

Wilde lavendel pakket:

Dit pakket kan op verschillende manieren worden ingevuld en is geschikt voor dieren die moeilijker alleen kunnen zijn of gezondheidsproblemen hebben, waardoor extra zorg of tijd noodzakelijk is. Naast de service uit het Spijklavendel pakket is hierbij ook inbegrepen het geven van medicatie, desgewenst op vaste tijden zoals bij diabetes patiënten, het bijhouden van een logboekje en indien nodig contact met de dierenarts. Zo proberen we zo goed mogelijk de gezondheid van je lieve huisgenoot te volgen en snel in te kunnen grijpen indien de situatie verslechterd.

Tarief voor 30 minuten: Vanaf € 18,00 voor maximaal 2 huisdieren. Indien we 2 maal daags gewenst zijn geldt voor de 2e keer een vast bedrag van € 10,00


Voor de wijken Nieuwland en Vathorst rekenen wij € 1,00 extra reiskosten. Wij werken in heel Amersfoort en een groot gedeelte van Soest.

Voor elk volgend huisdier rekenen wij € 3,00 per dag ( uitgezonderd vissen)

katten

Bij interesse kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of klik verder naar onze werkwijze en ons team