We zijn druk bezig met onze nieuwe website.

De informatie op deze (oude) website is wegens deze werkzaamheden achterhaald.
Zo kloppen vaak de voorwaarden en tarieven niet meer.
U kunt het beste contact opnemen voor up-to-date informatie.

 Lavier verzorgt alle dieren!

Omdat een verblijf elders voor veel diersoorten een stressvolle ervaring is en niet voor ieder dier geschikt, is deze service voor veel eigenaren DE manier om met een gerust hart weg te gaan. Ook zieke dieren komen hiervoor in aanmerking. Uiteraard houd ik u tijdens uw afwezigheid op de hoogte en hebben we na afloop contact over de ervaringen met uw dier en de verleende service.

Tijdens uw afwezigheid staat een liefdevolle verzorging voorop. Uw dier krijgt speeltijd, knuffeltijd en indien nodig een korte lichamelijke inspectie inzake zijn gezondheid. Katten en andere langharige dieren krijgen een borstelbeurt indien gewenst en uiteraard zorg ik voor een schone bak of een schoon verblijf. Daarnaast kan ik voor uw planten zorgen, de post opruimen, vuilnisbak buiten en binnen zetten, gordijnen openen en sluiten en bij langere afwezigheid desgewenst ook zorgen voor wat boodschappen bij thuiskomst. Verder houd ik u op de hoogte d.m.v. een berichtje en foto’s of filmpje. En uiteraard hebben we contact als er iets aan de hand is, zodat ik hiervoor de nodige stappen kan ondernemen.

Vooraf kom ik bij u langs voor een kennismaking en bespreken we de mogelijkheden en eventuele bijzonderheden. Na overeenstemming leg ik deze vast in een overeenkomst, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen en bij vragen of aanpassingen contact kan opnemen. Nazorg is ook inbegrepen in de service van Lavier! Ik neem bij terugkomst graag nog even contact met u op om te bespreken of u tevreden bent over de verleende service. Bekijk hier de verschillende pakketten en tarieven.