logo Lavier

LAVIER

NATUURLIJK VOOR JOUW DIERLaviers 1-op-1 uitlaatservice


Ben je op zoek naar een honden uitlaatservice die echt aandacht heeft voor jouw hond?

Individuele wandelingen bieden dan een uitkomst!

Wij zorgen voor quality time met je hond die geheel is aangepast op zijn en jouw wensen. Zo bieden we onder andere wandelingen aan voor:

  • Pups Wandelen in een groep is nog veel te lang en druk voor een pup en desgewenst helpen we je ook figuurlijk op weg bij vragen en opvoedingsadvies.
  • Oudere honden De senioren verdienen natuurlijk ook de aandacht. Een wandeling op zijn of haar tempo, snuffeltijd en bij kou en stijve gewrichten passen we de wandeling aan met wat uitdaging binnenshuis en een extra knuffel of massage.
  • Prikkelgevoelige honden Voor honden die snel overprikkeld raken zoeken we zoveel mogelijk de rustige plekken op en overvragen we de hond niet.
  • Reactieve honden Honden die uitvallen naar andere dieren of mensen vragen ook om een speciale aanpak, waarbij de nadruk ligt op vermijden en veiligheid creëren.
  • Bange honden die derhalve niet goed kunnen aarden in een groep.


We wandelen vanuit huis en uiteraard zorgen na de wandeling voor schoon drinkwater en drogen we de hond af bij slecht weer.

Hersenwerk oftewel puzzelen vinden we ook erg belangrijk! Bij hersenwerk worden honden mentaal uitgedaagd en geeft het ook een leuke afwisseling in het dagelijkse ritme. We zorgen regelmatig voor nieuwe spelletjes en in de zomer kunnen we lekker met water aan de gang voor wat waterpret en verkoeling!

Tarieven:

1 – op – 1 Honden Uitlaatservice:

Tarief voor 30 minuten: vanaf € 15,00

Tarief voor 60 minuten: vanaf € 29,00

Voor de wijken Nieuwland en Vathorst rekenen wij € 1,00 extra reiskosten. Wij werken in heel Amersfoort en een groot gedeelte van Soest.

Voor een tweede hond op hetzelfde adres rekenen wij € 5,00 extra.Wil je meer weten over onze Uitlaatservice die we op maat samenstellen? Klik dan verder naar het contactformulier of naar de pagina’s onze Werkwijze of Ons Team