logo Lavier

LAVIER

NATUURLIJK VOOR JOUW DIERMariska


Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met mijn man, prachtige dochter en onze honden, katten en konijnen op een mooi plekje bij het bos in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarvan al veel beestjes mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken. 

Na een carrière in de reisbranche heb ik in 2012 het roer omgegooid en ben begonnen met een studie Veterinaire Natuurgeneeskunde bij instituut de Silverlinde te Breda. In 2017 heb ik de studie met succes afgerond en ben ik tevens gestart met mijn bedrijf Lavier! 

De naam Lavier vat een viertal verwijzingen samen, namelijk Lavendel, mijn favoriete bloem en een prachtig geneeskrachtig kruid, Vier van onze viervoeters en ook verwijst het naar La Vie, Frans voor het leven. Omdat ik altijd voor ogen heb gehad mijn bedrijf uit meerdere componenten te laten bestaan is de laatste verwijzing nu ook een feit, namelijk Vier van 4 verschillende stukjes dienstverlening: De 1-op-1 Hondenuitlaatservice, De Dierverzorging aan huis, De Natuurgeneeskunde voor hond en kat en als laatste De Gedragsbegeleiding. Op dit moment volg ik een opleiding tot Gedragstherapeut bij Annorlunda, welke ik hopelijk in 2022 heb afgerond. Inmiddels is het eerste deel van de opleiding al behaald en kan ik eigenaren al adviseren en een stuk begeleiding geven als men even vastloopt.  

Met deze combinatie hoop ik onderscheidend te zijn en kunnen ikzelf en de anderen binnen ons team ons blijven ontwikkelen, elk dier en zijn of haar situatie is tenslotte uniek! 
Foto Mariska


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

Los deze som op : 3 + 4 (anti spam).