logo Lavier

LAVIER

NATUURLIJK VOOR JOUW DIERWie zijn wij en hoe werken wij?


Wie zijn wij?

Mijn naam is Mariska Hoecks en ik woon samen met man, dochtertje en onze beestenboel op een mooie plekje in Amersfoort. Opgegroeid op het platteland met een groot hart voor dieren, waarbij al veel dieren mijn leven hebben verrijkt en gelukkig nog steeds verrijken.

Nuchter en eerlijk zijn kernwoorden die goed bij mij passen en in 2017 heb ik de stap gemaakt om van mijn passie mijn werk te maken. De combinatie van Honden uitlaatservice die gericht is op het individu en dierverzorging aan huis geven mij elke dag weer een mooi kijkje in hoe dieren leven en wie ze zijn en met Natuurgeneeskunde en Gedragstherapie hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van dieren.

Mariska

Kathy

Floor

Ismay

Hoe werken wij?

Wij zorgen voor een fijne wandeling met je hond die geheel is aangepast op zijn en jouw wensen. Zo bieden we wandelingen aan voor

  • Pups! Wandelen in een groep is nog veel te lang en druk voor een pup en desgewenst helpen we je ook figuurlijk op weg bij vragen en opvoedingsadvies
  • Oudere honden. De senioren verdienen natuurlijk ook een wandeling op maat. Een wandeling op zijn of haar tempo, snuffeltijd en hersenwerk en bij kou en stijve gewrichten passen we de wandeling aan met wat uitdaging binnenshuis
  • Prikkelgevoelige honden. Voor honden die snel overprikkeld raken zoeken we naar rustige plekken en overvragen we de hond niet.
  • Reactieve honden. Honden die uitvallen naar andere dieren of mensen vragen ook om een speciale aanpak, waarbij de nadruk ligt op vermijden en veiligheid creëren.

En natuurlijk zijn er ook heel veel andere honden die individuele aandacht geweldig vinden! Iedereen is welkom bij Lavier, groot, klein, jong en oud!

Honden uitlaatservice wordt verzorgd in Amersfoort, Soest en een klein deel van Leusden. Wij werken met positieve trainingsmethodes.

Dierverzorging aan huis, een uitkomst voor katten en andere dieren voor wie verplaatsing alleen al een stressvolle onderneming is.

Kattenoppas en klein dierverzorging bied jou de vrijheid onbezorgd van huis te gaan, terwijl wij de zorg dragen over jouw geliefde dier(en)

Wij werken:

  • Uiteraard met liefde en zorg en persoonlijke aandacht
  • Zorgen voor zijn dagelijkste hapjes volgens schema en altijd vers drinkwater
  • Spelen of knuffelen, wat jouw kat belangrijk vind
  • Zorgen voor een dagelijkse verschoning van zijn toilet
  • Geven we indien nodig medicatie
  • Sturen je regelmatig een update, zodat je op de hoogte blijft tijdens je afwezigheid

En daarnaast zorgen wij voor een bewoond huis met zorg voor plantjes en post en bijkomende zaken, zoals lampen aan/uit, gordijnen open/dicht, container buiten etc.

Contact


Mariska Hoecks
Barchman Wuytierslaan 81-48
3819 AB Amersfoort

KVK nr: 67922619

Voor het maken van een afspraak of informatie aanvraag ben ik bereikbaar op telefoonnr: 06-55 30 57 52

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

Los deze som op : 3 + 8 (anti spam).