logo Lavier

LAVIER

NATUURLIJK VOOR JOUW DIERLaviers gedragsadvies & begeleiding


Loop je tegen bepaald gedrag aan van je hond en heb je hierbij even wat extra hulp nodig om weer verder te kunnen? Wellicht kan Lavier je ook hierbij helpen! Hierbij wat voorbeelden waar je ons voor kunt benaderen:

  • Pups Natuurlijk ben je helemaal verliefd op je kleine doerakker, maar soms komt er ook gedrag om de bocht waar je even niet op had gerekend.
  • Pubers Was je pup nog een voorbeeldig hondje en komt er nu ineens gedrag naar boven nu hij of zij in de puberfase komt, zoals sloopgedrag of weglopen van huis?
  • Oudere honden Als je hond ouder wordt kunnen er ook ouderdomskwaaltjes om de hoek kijken. Strammere ledematen, zichts- en gehoor verlies, maar ook dementie komt voor, waardoor de hond bijvoorbeeld verlatingsangst kan ontwikkelen.
  • Angstige honden Honden die snel angst laten zien in bepaalde situaties kunnen baat hebben bij bepaalde maatregelen, die weliswaar de oorsprong niet kunnen wegnemen, maar wel kunnen zorgen voor een groter welzijnsniveau.
  • Honden met bananen in hun oren Trekt hij aan de riem? Wil hij alleen maar snuffelen? Springt hij voortdurend tegen je op? Eet hij veel van straat, zoals poep?
  • Honden die nooit los kunnen lopen Kijk hiervoor verderop deze pagina!!

Hond


Zomaar wat gedragingen waar mensen tegenaan lopen en als vervelend beschouwen! Mariska komt hiervoor graag langs om samen te kijken waar dit gedrag vandaan komt en hoe je dit het beste kunt begeleiden.

In 2019 is zij begonnen met de opleiding tot Gedragstherapeute aan de Annorlunda campus en in 2020 hoopt ze het eerste gedeelte van de opleiding te hebben afgesloten en kan ze bij geringe problemen gedegen advies geven.

Voor grote gedragsproblemen, zoals agressie en extreme angsten wacht ze nog met begeleiden tot haar volledige opleiding is afgerond. Mocht je twijfelen kun je te allen tijde contact opnemen om het probleem waar je tegenaan loopt met Mariska bespreken


Tarieven:

Gedragsconsult van 90 minuten, verslag en terugkoppeling na 4 weken: € 90,00

Gedragspakket met bovenstaande + 3 begeleidingsmomenten in een tijdsbestek van vier tot zes maanden: € 150,00

Gedragspakket met bovenstaande + 6 begeleidingsmomenten, waarvan 3 telefonische contactmomenten en 3 begeleide wandelingen van 1 uur in een omheind bos in een tijdsbestek van vier tot zes maanden: € 250,00

Bovenstaande tarieven zijn exclusief eventueel ondersteunende middelen. Reiskosten vanaf 15km van postcode 3819 AB zijn € 0,35 cent p.km.

Voor een gedragsconsult kom ik altijd bij je thuis, omdat ik het belangrijk vind om de hond in zijn eigen leefomgeving te zien en het daarnaast minder stress voor hem / haar oplevert.


NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

Speciaal voor alle honden die om welke reden dan ook nooit los mogen of kunnen lopen huren we vanaf 01 april 2020 2x per week een omheind stuk bos van 6 hectare groot, zodat je hond hier in een veilige en prikkelarme omgeving heerlijk kan ontspannen!

Het perceel is gelegen in bos Pijnenburg te Soest en wordt alleen verhuurd aan Uitlaatservices. Omdat we het perceel huur aan het einde van de middag hebben we alle ruimte en kan ook de reactieve hond losrennen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je andere honden of mensen tegenkomt.

Adres:Tarieven:

Losse wandeling van 60 minuten: € 20,00

Wandelpakket van 4 wandelingen van 60 minuten: € 75,00 te besteden binnen 6 maanden vanaf de eerste wandeling.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief gedragsbegeleiding. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.


wandelen