Tarieven per 01 januari 2019:

Natuurgeneeskunde
Voor een Natuurgeneeskundig consult reken ik € 59,00 voor een eerste consult van circa 1 tot anderhalf uur. Dit is inclusief behandeladvies, exclusief eventuele middelen. Een vervolgconsult is € 35,- Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 3819 AB reken ik geen reiskosten, daarbuiten €0,25 per km.

Een gemiddeld traject bestaat uit 2 a 3 consulten.

Uitlaatservice op maat

Losse wandeling van 30 minuten vanaf prijs € 15,-
10 rittenkaart* van 30 minuten vanaf prijs € 145,-

Langere wandelingen van 45 minuten of een uur kunnen in overleg op bepaalde dagen in de week. Honden worden bij Lavier alleen individueel uitgelaten, uitgezonderd meerdere honden uit 1 gezin.

*Bij afname van een strippenkaart met flexibele dagen hebben honden op vaste dagen voorrang.

Huisdierenverzorging aan huis
Lavendel service pakket:
In dit pakket kom ik iedere dag 15 minuten bij u langs voor de verzorging van uw dier. Dit is inclusief dagelijkse schoonmaak van bak of kooi, vers eten en drinkwater, wat knuffeltijd en aandacht. Post opruimen, gordijnen openen of sluiten zijn ook inclusief. Exclusief overige extra’s in huis. Dit pakket is met name interessant voor als u een kortere periode van huis bent. Ook geschikt bij kleine huisdieren of non-gedomesticeerde dieren, zoals reptielen die minder sociaal contact wensen.
Tarief: € 12,- per keer voor maximaal 2 huisdieren.

Larix service pakket:
In dit pakket kom ik 30 minuten per dag bij u langs en krijgen uw dieren naast bovenstaande ook extra knuffel- en speeltijd. Verder zorg ik voor verrijking, zoals het verstoppen van brokjes voor uw kat of knaagdier en is er meer tijd voor hun persoonlijke behoeftes. Indien gewenst houd ik per dag een logboekje bij, dat u bij thuiskomst terug kunt lezen.
Tarief: € 15,- per keer voor maximaal 2 huisdieren

Lotus service pakket:
Bij het Lotus pakket krijgt uw huis ook wat aandacht, zoals bijvoorbeeld de planten water geven, container buiten en weer binnen zetten en een keer stofzuigen. In totaal zal ik 45 minuten per dag bij u aanwezig zijn, waarbij de nadruk uiteraard ligt op knuffel en speeltijd met uw dier.
Tarief: € 18,- per keer voor maximaal 2 huisdieren.

Lelie service pakket:
Heeft uw dier extra aandacht nodig, zoals dagelijkse medicatie? Dan is dit het beste pakket voor u. Hierbij geef ik extra aandacht aan de ziek(t)e en overleg indien nodig met u en de dierenarts. Ook zieke dieren zijn bij Lavier in goede handen! De nadruk bij deze service ligt bij een goede observatie en extra hygiëne in huis.
Tarief: € 16,- per keer voor maximaal 2 huisdieren.

Afhankelijk van uw wensen is een combinatie van pakketten ook mogelijk. Omdat elke situatie hierin anders is, bespreek ik dit graag met u persoonlijk.

Heeft u meer dan 2 huisdieren of woont u buiten Amersfoort, Soest of Soesterberg? Graag bereken ik dan een tarief op maat voor u. Binnen een straal van 5 km vanaf postcode 3819 AB reken ik geen reiskosten voor Uitlaatservice en Huisdierverzorging, daarbuiten €0,25 per km.