Lavier komt ook bij u thuis voor een individuele wandeling met uw hond.

Deze service is geheel op maat samen te stellen. Zowel een wandeling in uw eigen wijk als een ronde in het bos of de duinen is hierbij bespreekbaar indien dit op redelijke loopafstand bereikbaar is.

Uw hond krijgt tijdens de wandeling speeltijd, knuffeltijd en indien nodig een korte lichamelijke inspectie inzake zijn gezondheid. Na afloop zorg ik voor een schone waterbak en desgewenst iets lekkers en bij een korte wandeling ( bv door ouderdom of blessure) kunnen we nog wat hersenwerk in huis doen.

Ook hier geldt uiteraard het hebben van contact als er iets aan de hand is, zodat ik hiervoor de nodige stappen kan ondernemen. Indien uw hond ook los mag lopen heb ik een penning met mijn gegevens die tijdens de wandeling om gaat. Indien gewenst kan uw hond ook worden uitgelaten op een plaats waar weinig andere honden komen, zodat de hoeveelheid prikkels wordt geminimaliseerd.

Vooraf kom ik bij u langs voor een kennismaking en bespreken we de mogelijkheden en eventuele bijzonderheden. Na overeenstemming leg ik deze vast in een overeenkomst, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen en bij vragen of aanpassingen contact kan opnemen. Incidentele wandelingen zijn hierbij ook mogelijk.

KlikĀ  hier voor de tarieven